I’m a Stingray!

No fa gaire més d’una setmana que vam tornar del nostre viatge químic a Riviera Maya (Mèxic).
Un dia, tot fent snorquel a Shel-ha, vam conèixer un amic que mai oblidarem, vam nedar amb l’Stingray.

Era una tarda plujosa quan, jo tot desesperat pensava que m’havíen enredat. Ens havien dit que en aquelles aigues, entre peixets i peixots, podríem veure nedar al rei del planeig sobre la sorra, a l’indistingible rajada d’agulló (Stingray). Havíem passat tot el matí amb l’Eloy buscant-ne algun rastre, algun senyal, entre peixos i moluscs; quan de sobte, després de dinar ens vam trobar a en Plani emocionat confessant-nos i prometent-nos que, ell i altres companys, havien nedat amb un exemplar de rajada d’agulló.

Va començar a ploure quan ens posavem a l’aigua, hi vam passar tota la tarda, l’espectacle s’ho mereixia. En Plani ens va guiar tot nedant a l’Eloy i a mi mateix cap a les grans extensions de sorra, lluny de les roques, al bell mig del petit golf que formava aquest bell parc de Shel-ha. Quan de sobte… va passar planejant per sota nostre… moment de silenci, diria que s’ens va tallar la respiració a tots 3, seguidament vam començar a cridar, i jo, que duia la càmara de fotos de sota aigua a punt, sense pensar-m’ho em vaig submergir…

Aquí tenim una mostra d’una de les meves fotos d’aquell dia, cal dir que vam passar la tarda nedant entre rajades i altres peixos, una experiència inolvidable.
4.jpg

Aquesta experiència està dedicada a l’Steve Irwin, conegut al nostre país com “El caçador de cocodrils” (1962-2006), qui va passar i va donar la vida per la protecció de la vida salvatge. El recordarem com aquell qui el 4 de setembre de 2006 es va acostar massa a un Stingray.

Un pensament sobre “I’m a Stingray!

  1. Brutal!!! no hi ha més paraules x descriure l’experiència!!

    Tot va ser tal i com has explicat!

    ki sap si akest és el k li va robar la vida a Steve Irwin…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s