2 Duran

Ahir el duet 2 Duran (format per en Pep i en Miquel Duran tots 2, però sense cap relació de parentiu, això volen que quedi molt clar…) van fer un dels seus espectacles al nou i flamant (i en creixement)Parc Científic de la UdG.

Els 2 químics fan uns xous realment espectaculars, per una banda tenim l’alquimista Pep que ens arriba directament de l’Edat Mitja i ens sorprèn amb el seu domini dels 5 elements que, segons ell, formen la natura, és a dir, la terra, laigua, l’aire el foc i l’èter. Per l’altra banda tenim en Miquel, el matemàgic, qui ens meravella amb el seu poder sobre les nostres ments quan ens revela la carta que acabem de treure d’una baralla frances, per exemple.

Us recomano molt veurel’s en directe, i en el seu defecte visitar el web 2 Duran , així com l’Edunomia, el bloc d’en Miquel Duran. També podeu entrar el meu nom a youtube pepqumic, on trobareu vídeos d’aquests carcs de la divulgació científica en general i qumímica (o alquímica) en particular.

Aquí us presento algunes fotos del xou d’ahir, properament hi haurà vídeos al youtube (pepquímic).

L’alquimista Pep i el seu ajudant Ricard

El matemàgic Miquel amb les seves inseparables cartes “Jumbo”

Ah, molt IMPORTANT! Si ens voleu veure realitzant aquests experiments espectaculars i molts més us emplaço a l’ESOF 2008 , hi serem tots, els 2 Duran al capdavant i 5 alumnes de química (entre ells hi seré jo mateix). Estarem als 2 estancs Dancing with bionanomolecules i Reactional science d’aquest bianual Eurocience Open Forum (ESOF) que enguany es celebra a Barcelona. Així doncs des d’avui mateix que ha començat fins dimarts 22 serem a la Plaça d’Espanya de Barcelona, Montjuïc (Fira de Barcelona). Per més informació visiteu el web de l’ESOF.   

Així doncs, ens veiem a l’ESOF, ciència per tothom!! (l’entrada és de franc, així que la crisi no és excusa)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s