Estic als Núvols

Després de la desconnexió de Setmana Santa i Pasqua torna la rutina, i amb ella la connexió a la xarxa. El primer que m’ha cridat l’atenció al connectar-me a la xarxa de nou, mentre el PC encara treu fum descarregant el munt de fotos de la targeta de la càmera digital, ha sigut el següent web que he descobert gràcies a la secció Meteoclick d’en Picó al Periódico de Catalunya.

Es traca d’un web dedicat als núvols, aquests aglomerats de gotetes d’aigua i/o cristalls de gel que tant m’apassionen. Aquí hi podem trobar un munt de fotos de núvols classificades per temes, des de les classes de núvols (cúmuls, estrats…) a efectes òptcs (com els halos o els arcs de Sant Martí) o tornados. La categoria més curiosa és la titulada “clouds that look like things”, és a dir núvols que s’assemblen a coses. Aquesta divertida cara retratada a Escòcia n’és un exemple.

face

A més a més aquest web és participatiu ja que et permet enviar les pròpies fotos. Quan tingui una estoneta repassaré les carpetes del PC a la recerca de bones fotos de núvols.

Advertisements

2 thoughts on “Estic als Núvols

  1. És curiós… M’agrada la idea, però no et negaré que m’ha costat una mica veure una cara a la imatge…. Ara sí que la hi veig clarament! 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s