La vaca esfèrica, la conferència

Els amants de la ciència en general i cercadors de la ciència quotidiana en particular el proper dijous 11 de juny tenim una cita a Girona amb La Vaca Esfèrica.

Dijous 11 de juny a les 19 h i a l’Auditori Narcís de Carreras, fundació La Caixa, el divulgador científic Claudi Mans ens esperarà per presentar-nos la conferència La vaca esfèrica: Llenguatge científic i llenguatge quotidià. Precisament La vaca esfèrica és el títol del seu darrer llibre de divulgació científica el qual ja va venir a presentar a la Facultat de Ciències de la UdG en un acte organitzat per la CCCCD (C4D) el passat desembre de 2008. Tant si ja heu llegit La vaca esfèrica com si encara no ho heu fet, si és així recomano fer-ho, crec que la conferència serà interessant per veure la convivència i les interaccions entre els llenguatges científic i quotidià, fet que a voltes provoca que utilitzem termes del llenguatge científic a la vida quotidiana d’una forma poc precisa.

vaca, Pq

Fins dijous!

(Es pot confirmar l’assistència, així com trobar més informació de la conferència, a l’esdeveniment creat al facebook. Les eines 2.0 segueixen participant de la divulgació científica).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s