+ Química UdG

Tornant de la revetlla de Sant Joan he trobat al correu electrònic el número 11 de la revista Engega de la UdG. I l’he fullejat, si és que se’n pot dir fullejar el mirar per sobre una revista en format digital tot pasant-ne les “pàgines”, trobant-hi 2 articles que m’han cridat l’atenció. Primer de tot ja m’han cridat l’atenció a l’índex, un es titula Tots som científics i l’altre Tenir química amb la ciència. A l’obrir cadascun dels articles per llegir-los encara m’ha fet més gràcia descobrir que les autores són companyes del departament de química de la UdG.

rn09

A Tots som científics Sílvia Simon presenta la propera edició de la Nit de la Recerca. La Nit de la Recerca 2009, que tindrà lloc a nivell europeu el proper 25 de setembre, es una acivitat cooordinada a nivell espanyol per la Universitat de Girona i impulsada per la nova C4D. A Girona tindrà lloc el proper 25 de setembre a la Casa de la Cultura, allà ens hi trobarem. (Per veure algunes de les activitats que vam fer a la passada Nit de la Recerca 08 cliqueu aquí).

A Tenir química amb la ciència, que correspon a la 3a parada de l’UdG Express, Laia Guillaumes ens fa reflexionar sobre la quotidionitat de la ciència, i concretament de la química.

2 pensaments sobre “+ Química UdG

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s