Jove Campus de Recerca 09

Dilluns vinent dia 6 de juliol a la Universitat de Girona tindrà lloc l’inici de la 2a edició del Jove Campus de Recerca.

Des de la UdG ja ho tenim tot a punt per rebre els 46 estudiants de Batxillerat procedents de tota la demarcació que s’han inscrit al Campus. Investigadors de tots els àmbits de la recerca que es fa a la UdG us obrirem les portes dels nostres laboratoris i despatxos perquè us familiaritzeu amb els nostres entorns de recerca.

Jove Campus de Recerca 09, bloc1

El Campus es durà a terme del 6 al 17 de juliol de 2009 en el nostre entorn universitari. L’activitat principal tindrà lloc a la Biblioteca del campus de Montilivi però també es realitzaran activitats als campus de Lletres i Emili Grahit i al Parc Científic i Tecnològic. El programa del campus serà intens (1/4 de 10 del matí a les 6 de la tarda), amb xerrades, tallers, seminaris, sortides i estades en grups de recerca per tal de tenir un contacte directe amb els investigadors i investigadores.

Amb aquesta iniciativa, la UdG pretén acostar els estudiants de Batxillerat al món de la recerca amb el fi que el coneguin de ben a prop i puguin participar de la seva interessant i sempre trepidant dinàmica. Així l’objectiu del Jove Campus de Recerca és posar a l’abast de totes les ments inquietes i amb ganes d’aprendre aquells recursos que la Universitat pot oferir –humans i materials– de manera que aquests futurs universitaris s’introdueixin en el món de la investigació. A més, per a aquests estudiants, serà una bona ocasió per adquirir coneixements, eines i pautes per avançar en l’elaboració del seu treball de recerca.

Si volem garantir la continuïtat de la recerca, cal que donem a conèixer i que estimulem als futurs universitaris a prendre’n part. Per això, el Jove Campus proposa als seus participants formar part d’un grup de recerca i que visquin de primera mà el dia a dia en un entorn investigador.

Des de l’organització del Jove Campus de Recerca es vol remarcar el caràcter multidisciplinari del Campus (sovint caiem en l’error de pensar només en recerca científica (científico-tècnica o de ciències de la salut) quan sentim el mot recerca, i aquestes no són les úniques vies de recerca existents).

Per més informació sobre el 2n Jove Campus de Recerca podeu accedir al bloc acabat de sortir del forn (http://2jcr09.wordpress.com/) o a la pàgina del Jove campus de Recerca del facebook

bloc jcr facebook 2jcr


4 pensaments sobre “Jove Campus de Recerca 09

  1. Trobo que és una molt bona iniciativa. Tots els esforços per contagiar l’interès per la ciència a les noves generacions són imprescindibles! Que vagi bé.

  2. Retroenllaç: El 2n Jove Campus de Recerca de la UdG « Història! Bloc de Genís Barnosell

  3. Retroenllaç: 3r Jove Campus de Recerca de la UdG « Pepquímic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s