Musical Químic

Gràcies a Chemistry blog acabo de descobrir aquesta fantàstica cançó, The Safety Song. Aquesta cançó conté  una bonica melodia i un desenvolupament a l’estil d’un musical (m’ha recordat molt a l’obra The Phantom of the Opera, de la qual vaig poder gaudir fa dos estius a la ciutat de Londres) on coneixereu el monstre Bokor els seus companys animalets i la Glory, la científica que els alliçona  sobre la importància de la seguretat en un laboratori químic.

The Safety Song és una cançó creada per The Sound of Science, un grup, de recent aparició, d’estudiants de ciències a la Universitat de Berkeley els quals han unit pel seu amor per la ciència i per la música per fundar aquest grup i crear obres musicals sobre temàtiques científiques. Actualment han tret 2 cançons, The Safety Song i The Nano Song. La primera, que ha està a la 3a posició dels Top 10 Scientific Music Videos de Wired Science, ens recorda la necessitat de l’ ús de porta ulleres i guants de seguretat al laboratori així com d’etiquetar els recipients que contenen dissolucions per evitar confusions que, al laboratori, poden arribar a ser molt perilloses… La segona cançó, The Nano Song, ens parla d’aquest minúscul i màgic nanomón posant com a exemples els nanotubs de carboni o les nanoràdios (de les quals ja vaig parlar a Pq).

Des d’aquí vull felicitar The Sound of Science per aquesta fantàstica iniciativa i per la seva gran qualitat, tant musical com de posada en escena, i els animo a seguir treballant en aquest àmbit de la divulgació científica. Aniré fent difusió dels vídeos que publiquin.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s