La situació dels investigadors al Diari de Girona

A la secció Tema del Dia del Diari de Girona d’avui està dedicada a la nova llei de la ciència i es publiquen entrevistes a investigadors de la Universitat de Girona, entre ells jo mateix.

Sota el títol La nova llei de la ciència, discrepàncies i testimonis el Diari de Girona entrevista investigadors de diversos centres del país com la Universitat de Barcelona, el Centre d’Estudis Avançats de Blanes o la Universitat de Girona on s’analitzen les opinions i reflexions sobre l’estat actual de la recerca i la nova llei de la ciència.

Personalment al llegir l’entrevista plasmada al paper, com sempre sol passar i suposo que accentuat en aquesta ocasió ja que l’entrevista va ser via telefònica, veig la mà del periodista al redactar-la però em sembla molt bé el resum que han fet de la xerrada que vàrem tenir. Només voldria puntualitzar que jo entenc que sí que és dedicar-se a la ciència el fet de ser professor de secundària de física i química.

Notícia: http://www.diaridegirona.cat/tema-dia/

foto de Marc Martí (DdG).

 

diari de girona entrevista 2010.png

3 pensaments sobre “La situació dels investigadors al Diari de Girona

  1. Molt ben dit! S´ha de deixar clar que falten dinerts! Ja s’ha de comptar que els periodistes interpretaran les declaracions a la seva manera. Però trobo que te n’has sortit molt bé.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s