Itinerari Químic per Girona, el llibre

Ahir al vespre va tenir lloc la presentació del llibre Passeig per l’invisible. Itinerari químic per la ciutat de Girona per part del seu autor, el professor, director de tesi i amic Pep Duran (C4D UdG).

D’esquerra a dreta: Pep Duran (autor del llibre, professor i investigador del Departament de Química UdG i membre de la C4D UdG), Núria Terés (regidora d’esducació de l’Ajuntament de Girona), Joaquim Maria Puigvert (vicerector de Vicerector de Relacions Institucionals, Societat i Cultura de la UdG), Anna Pagans (alcaldessa de Girona) i Joan Encesa (propietari de Cromats Encesa). Cromats Encesa, 15/04/10.

Pep Duran amb un exemplar de Passeig per l’invisible ahir a la presentació. Cromats Encesa, 15/04/10.

La presentació del nou llibre ha tingutva tenir lloc en un escenari ben especial, a l’interior de Cromats Encesa. Un indret ben adient per l’ocasió ja que una de les parades de l’Itinerari Químic que ens planteja  Duran té lloc en aquesta empresa gironina.

En aquesta imatge podem veure Joan encesa mostrant als alumnes de batxillerat de l’IES Serrallarga de Blanes com porta a terme els processos de cromat de metalls. Itinerari químic per Girona, maig de 2009.

Membres del Departament de Química i de la C4D de la UdG a la presentació del llibre. Cromats Encesa, 15/04/10.

Durant el piscolabis després de la presentació del llibre. A la foto s’hi reconeixen Joan Miró (química UdG) qui ha fet el pròleg de Passeig per l’invisible, Miquel Duran (química i C4D UdG), el vicerector Puigvert i la regidora d’educació de l’Ajuntament de Girona Núria Terés.

Pep Duran, Anna Pagans i Joan Encesa ahir a la presentació del llibre.

Aquest matí ha sortit publicada la notícia de la presntació del llibre al Diari de Girona.

Núria Terés, J. M. Puigvert, Josep Duran, Anna Pagans i Joan Ensesa. Foto d’Aniol Resclosa, Diari de Girona.

El juny de 2009 Pep Duran va fer l’itinerari pel programa televisiu de divulgació científicas Kopèrnik (Xarxa de televisions locals). Per més informació llegir l’entrada que vaig fer-ne el mateix dia.

Pep Duran explicant la composició en carbonats de la calcària de la muralla de Girona al públic de Kopèrnik. A la foto: Judit i Miquel (Kopèrnik). Muralles de Girona, primera parada de l’itinerari, juny de 2009.

L’Itinerari Químic per la ciutat de Girona també té versió digital, l’octubre de 2008 la companya Montse Dalmau i jo mateix vàrem crear-ne la pàgina web (tal com vaig anunciar al bloc). Visiteu-la a itinerariquimic.cat.

http://itinerariquimic.cat

Entrades relacionades:

Un pensament sobre “Itinerari Químic per Girona, el llibre

  1. Retroenllaç: “Itinerari Químic per Girona” citat « Pepquímic

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s