Jove Campus de Recerca de la UdG. L’anàlisi.

Divendres passat va tenir lloc l’excursió final de Campus que serví per acomiadar el 3r Jove Campus de Recreca de la UdG (3jcr10).

Excursió a Palamós, visita al Museu de la Pesca i tarda de lleure a la platja. 16/07/10.

Durant dues setmanes 60 estudiants, que han acabat de cursar 1r de Batxillerat, d’arreu de les comarques gironines (i més enllà) han viscut el 3jcr10. La seu del Campus era la Facultat de Ciències de la UdG, on cada matí (de 9 h a 11 h) i cada tarda (de 16 h a 18 h) ens oferien una xerrada i on dinàvem.

Vídeo que va gravar i editar la UdG durant el primer dia de Campus.

Estones d’esbarjo, davant la Facultat de Ciències de la UdG. Guitarres, cants i timbes de cartes.

Dinar al bar de la Facultat de Ciències de la UdG.

Durant aquests dies de Campus els estudiants han pogut viure un programa de diferents activitats a la Universitat les quals els han interessat per aquest acostament a la universitat i a les activitats que s’hi desenvolupen però també han tingut la opció d’incorporar-se a un grup de recerca de la UdG per tal de desenvolupar una part pràctica del seu Treball de Recerca de Batxillerat. D’aquesta manera cada dia, de 2/4 de 12 a les 2 del migdia, els estudiants es repartien en aquests grups de recerca que els varen rebre en funció de la temàtica del seu Treball de Recerca (des de la Facultat de Lletres, Campus Centre, Escola Politècnica, el Parc Científic fins a la mateixa Facultat de Ciències).

Durant aquests dies de Campus he tingut el goig de dedicar-me a la comunicació 2.0 fent-ne un seguiment instantani mitjançant el twitter i facebook i diari mitjançant el bloc del 3jcr10. Diàriament penjàvem resums fotogràfics de les activitats dutes a terme així com l'”Enigma del dia”, secció que va ser seguida molt efusivament pels estudiants (i els primers a respondre correctament cada enigma varen rebre un premi a l’acte de cloenda del Campus). Aquí ofereixo unes quantes fotos que resumeixen i sintetitzen les activitats dutes a terme al 3r Jove Campus de Recerca de la UdG. Per més informació visitar el bloc del 3jcr10.

La Sandra va treballar amb el company David per tal de dur a terme la part experimental del seu treball sobre el fluor a les pastes de dents. (Foto: d’esquerra a dreta, David, Sandra i Pep Duran).

Xerrada “Defensem i comuniquem les nostres opinions” amb Miquel Duran. 3jcr10, 14/07/10.

3jcr10 a les Excavacions del poblat ibèric de Sant Julià de Ramis amb Josep Burch. Història UdG, 08/07/10.

3jcr10 al Parc Científic i Tecnològic de la UdG, 07/07/10.

3jcr10 a la Facultat de Lletres de la UdG, 08/07/10. “La casa de la literatura. Itinerari per la Facultat de Lletres de la UdG” amb Mariàngela Vilallonga.

Reacciona…Explota! (divulgació científica mitjançant experiments de química recreativa) amb Pep Duran i jo mateix al 3jcr10. Aula Magna FC UdG, 13/07/10.

El darrer dia de Campus vàrem tenyir samarretes per tal d’endur-nos un record del 3jcr10 i anar a l’excursió de l’endemà ben conjuntats. Exterior Facultat de Ciències de la UDG, 15/07/10.

A 1a fila autoritats de la UdG a l’acte de clausura del 3jcr10. PCiT UdG, 15/07/10.

Foto dels estudiants del Campus desprésde l’acte de clausura del 3jcr10. PCiT UdG, 15/07/10.

El darrer dia de Campus vàrem demanar la opinió als estudiants, aquí tenim un vídeo amb les seves paraules. Des de la coordinació del Campus ho interpretem de manera positiva ja que la majoria d’ells destaquen positivament que el Campus els ha ajudat a enfocar i treballar en parts pràctiques dels seus Treballs de Recerca de Batxillerat, a coinèixer i acostar-se a la UdG i a fer nous amics.Sembla que la única contrapartida per molts va ser la calor gironina de la 1a quinzena de juliol …

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s