Nova novel·la del científic Macip

Ahir al vespre a la ciutat de Barcelona va tenir lloc la presentació de la nova novel·la de ciència ficció del científic blanenc Salvador Macip.

El Joc de Déu, nova novel·la de ciència ficció de Salvador Macip.

La tradicional foto (anual!) amb en Salvador i un nou llibre escrit per ell. Si seguim amb aquest ritme hauré de comprar més lleixes per a la meva biblioteca! 😉 (Presentació de “Les grans epidèmies modernes” -gener 2010-; Presentació d’ “Immortals, Sans i Perfectes” -setembre de 2008-).

Presentació d’ “El Joc de Déu” de Salvador Macip. Llibreria Bertrand; Barcelona, 09/11/10. Foto, Aitor Roger.

En Salvador, resident a Anglaterra on exerceix la investigació biomèdica i la docència en bioquímica a la universitat de Leicester, va haver de fer quilòmetres per aire per tal de venir a presentar seu nou llibre al seu país (aquest cop, però, la presentació no va ser a la nostra vila natal -Blanes- com ho ha fet amb la resta dels seus llibres, sinó que ens vàrem reunir a la Ciutat Comtal). Els mestres de cerimònies de l’acte de presentació varen ser els divertidíssims amics d’en Macip, Sebastià Roig i Marc Pérez,que varen fer riure al centenar d’assistents a la llibreria Bertrand de BCN. Aquest fet ja s’ha convertit en una tradició d’aquelles que no hem de deixar perdre (presentació del llibre de divulgació científica de Macip “Les grans epidèmies modernes” -gener 2010-).

Sebastià Roig, Salvador Macip i Marc Pérez. Presentació d’ “El Joc de Déu” de Salvador Macip. Llibreria Bertrand; Barcelona, 09/11/10.

Presentació d’ “El Joc de Déu” de Salvador Macip. Llibreria Bertrand; Barcelona, 09/11/10. Foto, Aitor Roger.

Pel que fa al llibre només puc dir que EL RECOMANO a tothom (en majúscules). N’he llegit la meitat, perquè la jornada laboral no m’ha permès llegir-lo d’una tirada. Realment es tracta d’una novel·la que enganxa molt. Una barreja de fantàstics elements; intriga, amor juvenil, universitat, ciència,…  i tot plegat lligat amb una bona dosi d’humor, repartit en uns nanocapítols perfectament entrellaçats i amb uns salts espai-temporals que em fan preveure el “properament a les millors sales cinematogràfiques”. També recomano el web que en Salvador va crear per a la publicitat del llibre, amb uns genials curts que va gravar ells mateix amb l’ajuda d’uns actors “de casa”: http://deu.macip.org/. També podeu llegir els primeres 47 pàgines del llibre, que l’autor va penjar a la xarxa fa unes setmanes, amb el que va aconseguir crear-nos insomni esperant el dia d’ahir per obrir la pàgina 48 del llibre…

Com era d’esperar l’acte d’ahir va acabar amb una llarga cua dels assistents, tots amb un llibre a la mà mentre en Salvador Macip no parava de fer anar el bolígraf dedicant la seva nova obra literària, El Joc de Déu.

Presentació d’ “El Joc de Déu” de Salvador Macip. Llibreria Bertrand; Barcelona, 09/11/10.

Me’n vaig a llegir!

3 pensaments sobre “Nova novel·la del científic Macip

  1. Motlers gràcies! Espero que puguem seguir fent-nos la foto tradicional (i omplint lleixes) durant molts anys! I gràcies també per venir aquest cop fins a BCN.

  2. Retroenllaç: El joc de Déu « Les Ciències de la Natura del Llidó

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s