Química a l’Enigmàrius de CatRàdio

La Societat Catalana de Química aquesta tarda ens ha enviat un correu electrònic amb el següent missatge, que copio literalment. Animo a participar de la iniciativa de Màrius Serra i Els Matins de Catalunya Ràdio relacionada amb la Química en motiu de l’AIQ2011.

——————————————————————-

L’Any Internacional de la Química (AIQ2011) i la secció de l’ ”Enigmàrius” (El matí de Catalunya Ràdio)

Al llarg de la setmana vinent, del 24 al 28 de gener, la secció de l’”Enigmàrius” d’en Màrius Serra, que s’emet en el programa El matí de Catalunya Ràdio, presentat per Manel Fuentes, estarà dedicat a la química amb motiu de l’AIQ2011. Des de la Societat Catalana de Química es vol aprofitar aquesta efemèride per a difondre la química en els diferents àmbits de la nostra societat, per la qual cosa l’”Enigmàrius” ens ha semblat una molt bona proposta. Volem esmentar que en Màrius Serra hi ha col·laborat de manera entusiasta.

De dilluns a divendres, durant el dies senyalats, Màrius Serra formularà l’enigma verbal sobre paraules relacionades amb l’àmbit de la ciència química. El període hàbil de participació comença quan s’emet el plantejament, a les 7.45 h (el plantejament es repeteix a les 8.10 h), i s’acaba a les 9 en punt.

Hi ha dos sistemes de participació: enviant un SMS al número 27033 amb el text CATENI, un espai, la paraula, nom, cognom i localitat (cost: 1,42 euros + IVA) o un correu electrònic a lliga@enigmarius.cat (gratuït) amb la resposta al títol del correu i les dades del participant a la primera línia del cos del missatge interior. S’admet només un missatge per participant. S’eliminarà qualsevol repetició, sense tenir en compte si la resposta és correcta. Es descartarà qualsevol correu electrònic que no porti la resposta correcte a l’assumpte (títol).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s