1r Carnaval de la Química, la meva participació

Tal i com vaig anunciar, i animar a participar-hi, el passat 27 de gener es va celebrar el 1r Carnaval de la Química; iniciativa d’en Dani de Ese punto Azul Pálido. En total hi han participat 20 blocaires amb 20 entrades la relacionades amb la química. Encara no les he llegit totes, però pinten molt i molt bé. Aquesta va ésser la meva entrada.

En Dani ha fet una entrada al bloc organitzador d’aquest 1r Carnaval amb tots els enllaços de les entrades participants i ho ha fet relacionant cada entrada col·laboració amb molta gràcia, ajudant-se d’algun personatge conegut de la història de la ciència. En el cas de la meva col·laboració, tant des del bloc PepQuímic com des del bloc CatQuímica, veureu que en Dani ha fet que la presentés Frederick Sanger. Tot un honor, ja que és un dels pocs personatges guardonats amb 2 Premis Nobel.

(Gràcies, Dani, per a la teva amabilitat i per organitzar aquest 1r Carnaval de la Química!)

Sanger va ésser guardonat, a 1958, amb el Premi Nobel de Química “per a la seva recerca en l’estructura de proteïnes, especialment de la insulina“; i a 1980 va tornar a ser guardonat amb el Nobel de Química (en aquest cas compratit amb 2 altres investigadors) “per a la seva contribució sobre la determinació de seqüències de bases en àcids nucleics”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s