XXIV Olimpíada de Química, també a la UdG

El dimarts 22 de febrer, de 15 h a 18 h, l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona serà l’escenari de la XXIV edició de l’Olimpíada Química de Catalunya, on es realitzaran les proves corresponents a les comarques gironines. Les proves tenen lloc també, al mateix moment, a Lleida, Tarragona i Barcelona. Es classificaran els vint-i-un millors alumnes de Catalunya, que accediran a la fase nacional (entre els dies 20 d’abril i 1 de maig, a València) i que són premiats pel Ministerio de Educación, Cultura y Deportes. Els alumnes que es classifiquin a la fase nacional representaran a Espanya a les fases internacional i iberoamericana.

Els objectius de l’Olimpíada Química de Catalunya, que promou el Col·legi de Químics de Catalunya, consisteixen a estimular l’interès dels alumnes de secundària per la Química, l’establiment de ponts entre l’ensenyament secundari i l’universitari d’aquesta ciència. A més, també es vol motivar el professorat per tal que apliqui en les seves classes una metodologia més experimental i propera a la realitat social.

El professor Félix Carrasco, adscrit al departament al Departament d’Enginyeria Química, Agrària i Tecnologia Agroalimentària, coordina l’Olimpíada Química a la UdG. Explica que les proves contindran qüestions teòriques sobre pràctiques de laboratori i que el temari que els alumnes han de preparar inclou els dos cursos de batxillerat, el primer complet i el segon fins l’apartat 4.

Joaquim Velayos, director de l’Escola Politècnica Superior, donarà la benvinguda als alumnes de secundària i als professors que els acompanyen.

 

Més info a:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s