La gran Nevada, 1 any després

Avui, 8 de març de 2011, després de dinar, he sortit a l’exterior de la Facultat de Ciències de la UdG, he mirat el cel, he mirat al meu voltant i he premut l’ ON de la càmera digital.

No he fet més que repetir exactament el procediment que vaig seguir, fa exactament, 1 any. A la mateixa hora m’he trobat al mateix lloc, després d’1 any d’oxidacions, i he immortalitzat les mateixes escenes que m’envoltaven. Fa 1 any tot era silenci, calma, fred,… tot era blanc.

La gran nevada ens va deixar, a menys d’una dotzena de persones mig aïllades a la Facultat de Ciències, al turó de Montilivi de Girona. Cadascú de nosaltres en vàrem sortir com vàrem poder; a peu, “rescatats” per algun 4×4 encadenat, … Avui ha estat un bon dia per recordar l’aventura, que va deixar-nos un parell de dies sense poder entrar a la Facultat i, malauradament (aquesta és al cara més fosca de la situació), moltes poblacions catalanes sense llum durant molts dies.

Des del punt de vista més romàntic, he repetit les instantànies que vaig fer aquell 8 de març de 2010. Aquí podem apreciar la diferència de paisatge que envoltava avui la nostra Facultat i el que ho feia fa exactament 1 any.

Recordem la gran nevada rellegint l’entrada que vaig fer al bloc amb les fotos i vídeos, ara fa un any: https://pepquimic.wordpress.com/2010/03/10/8m2010-tempesta-de-neu-i-ful%C2%B7lerens/

Ful·lerè a la neu. Girona, 09/03/10, l’endemà de la gran nevada.

2 pensaments sobre “La gran Nevada, 1 any després

 1. Hola,
  Com que sé que t’agraden els ful·lerens, demà 11 de març, a la Facultat de Química de la UB hi ha una conferència del Premi Nobel de Química 1996, Harry Kroto, que suposo que saps qui és!
  Transcric:
  “Harry Kroto, convidat per la Facultat de Química de la
  UB, pronunciarà la conferència «Carbon in Nano and Outer Space». Serà aquest divendres, 11 de març, a les 12.30 h, a l’Aula Magna Enric
  Casassas de la Facultat de Química (Martí i Franquès, 1-11).”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s