Química a “Espai Internet” de TVC, amb motiu de l’AIQ2011

Si ahir vàrem mirar el TN Cap de Setmana de TVC, als darrers minuts vàrem poder gaudir d’Espai Internet, ahir dedicat a les vacances.

Cada diumenge intento no perdre’m l’Espai Internet, ja que sempre hi descobreixo webs curiosos i interessants. Tant si el puc veure per televisió com si no ho puc fer, acostumo a visitar el seu fantàstic bloc (guanyador del Premi Blocs Catalunya 2010 a la categoria de Noves Tecnologies), on recullen tots els enllaços que recomanen al Telenotícies. La setmana passada, diumenge 24 de juliol, per celebrar el número 200 d’Espai Internet, varen llençar uns quants coets tot presentant el web d’ Startecnia. Precisament el passat 15 de juliol vaig conèixer, i vaig poder parlar una estona, amb un dels membres de l’equip Startecnia sortint de la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes. Sortíem de la presentació del 41è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava. Trofeu Vila de Blanes i entrega del trofeu Vila de Blanes a Salvador Armengol, director de l’empresa pirotècnia Europlá (de València) per haver guanyat el concurs del passat 2010.

Entregant el Trofeu Vila de Blanes a salvador Armengol, director de l'empresa pirotècnica Europlá de València, guanyadora dels Focs de Blanes 2010. Sala de Plens de l'Ajuntament de Blanes, 15/07/11.

A la Sala de Plens de l’Ajuntament, es va presentar un fantàstic vídeo amb imatges molt boniques de la nostra vila, així com una presentació de les pirotècnies que participarien als Focs de Blanes 2011.

Volia parlar d’ Espai Internet perquè, fa 3 setmanes que els companys de l’espai em van escriure per anunciar-me que el diumenge 7 d’agost, Espai Internet serà dedicat a la presència a la xarxa de l’Any Internacional de la Química (AIQ2011) i aquest bloc hi apareixerà. De la mateixa manera, el bloc col·lectiu Catquímica, el qual hem creat i impulsem des del Departament de Química de la Universitat de Girona i la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital (C4D) de la mateixa UdG amb motiu de l’AIQ2011.


Jordi i Antonio, companys d’Espai Internet, us torno a agrair que us afegiu a la nostra tasca de difusió de l’Any Internacional de la Química i a l’apropament d’aquesta ciènciaespai a la població, així com que mencioneu el meu bloc Pepquímic i el nostre Catquímica. Gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s