Química Recreativa per a la Divulgació Científica. Treball fi de màster

Ja fa 2 setmanes que vaig defensar el meu treball de fi de màster, el qual he estat desenvolupant aquests darrers 2 anys al Departament de Química de la Universitat de Girona. El títol del treball és Química Recreativa per a la Divulgació Científica. Foment de vocacions científiques i aquí adjunto la presentació prezi que em va servir de suport per a la defensa.

L’esdeveniment va tenir lloc el passat 21 de juliol a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona i, després dels meus 6 companys de màster (hem cursat el MECHMOD; Màster in Medicinal Chemistry and Molecular Design) vaig defensar el meu treball que he desenvolupat, durant els darrers 2 anys, al grup de recerca i divulgació científica Reacciona… Explota!, el qual forma part de la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital (C4D) de la UdG. El meu tutor de màster ha estat en Pep Duran, amb qui seguiré treballant durant els propers 3 anys de la meva formació, ja que em cotutoritzarà, juntament amb Miquel Duran, la meva Tesi Doctoral.

Defensant el meu treball de fi de màster. Aula Magna de la Facultat de Ciències UdG, 21/07/11.

Haig d’agrair que, durant la defensa del meu treball em vaig sentir molt recolzat pels companys i companyes de la Facultat així com, molt especialment, pels amics i amigues del Jove Campus de Recerca 2011.

Piscolabis post-defensa amb tots els amics i amigues. Facultat de Ciències UdG, 21/07/11.

També haig d’agrair als piuladors @SilviaSimonR, @pepduran, @miquelduran, @jrpertinez, @c4dudg, @miquelsola, @marcelswart, @jordipoater, @eloy_raco, @OscarBonet, @josepcornella i @JuliPereto que varen retransmetre la defensa en directe i que em varen recolzar via twitter. Les seves amables piulades:

I moltes gràcies a en Miquel Duran per les entrades del passat 22 de juliol al seu bloc Edunomia i al nostre Catquímica.

Clàudia Fontàs (Química Analítica UdG), Eduard Bardají (Química Orgànica UdG, LIPPSO, i director del màster MECHMOD) i Montse Heras (Química Orgànica UdG). Tribunal de la defensa del treball de fi de màster. Aula Magna, Facultat de Ciències UdG, 21/07/11.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s