Bona Química al suc de taronja

El matí d’avui, diumenge 9 del 10 de l’11, he publicat la següent entrada al bloc Catquímica, després d’acompanyar l’esmorzar amb un bon suc de taronja.

Les taronges són una bona font d’àcid ascòrbic, una molècula orgànica amb propietats antioxidants, coneguda per tots com a vitamina C.

Prendre un suc de taronja, és una bona manera de començar el dia. Una instantània durant la prèvia a aquest petit plaer d’aquest matí de diumenge esdevé la Foto Química d’aquesta setmana. Però, tal i com ens recorden les mares, és bo prendre el suc de seguida, un cop exprimit, per tal d’ingerir aquesta molècula abans de que sigui totalment oxidada.

Amb aquesta imatge, destaquem un exemple més de química natural, química bona per a la nostra salut i química quotidianament casolana.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s