“16 Científiques Catalanes” premiada a “Ciencia en Acción”

Por presentar y difundir la trayectoria de científicas que desarrollan su actividad en un entorno próximo, sirviendo de estimulo a futuras investigadoras, se concede el 1er Premio de “Mujer, Ciencia y Técnica” al trabajo “Exposición “16 Científicas Catalanas””, de Raúl Torán Navarro de l’Associació Catalana de Comunicació Científica/ICCC (Barcelona).

Aquest cap de setmana, al Parc Científic i Tecnológic Agroalimentari de Lleida (PCITAL), ha tingut lloc la 12a edició de Ciencia en Accion, el concurs internacional de països de parla hispana i portuguesa dedicat a presentar i premiar els millors treballs i més innovadors per tal de divulgar la ciència tant als estudiants més joves com a la societat en general.

Amb l’anunci que encapçala l’entrada, l’exposició 16 Científiques Catalanes de l’ACCC va ésser guardonada amb el 1r premi de la modalitat “Mujer ciencia y técnica” del concurs.

16 Ceintífiques Catalanes és una exposició que es va crear a inicis d’aquest 2011 amb l’objectiu de mostrar científiques en actiu que treballen tant a universitats com a centres de recerca i empreses de Catalunya. Mercè Piqueras, un bon exemple de científica catalana, és la coordinadora de l’exposició.

Entre les 16 científiques que componen la mostra, trobem a Sílvia Simon, investigadora de l’Institut de Química Computacional de la Universitat de Girona, professora del Departament de Química de la mateixa Universitat i directora de la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital de la UdG.

Trobareu els 16 plafons de l’exposició al web:

http://16cientifiquescatalanes.blogspot.com/search/label/16%20CIENTIFIQUES%20CATALANES

L’enhorabona a l’ACCC i tots els premiats el passat cap de setmana a la 12a edició de “Ciencia en Acción”!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s