Taula Periòdica gegant, dels objectes quotidians. Química UdG

Demà, divendres 18 de novembre, a la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona celebrarem la Diada de Sant Albert (patró de científics i científiques), la qual va ser el passat dimarts 15, amb un munt d’activitats de divulgació de la ciència i enguany de la química en particular, ambmotiu de la celebració de l’Any Internacional de la Química.

Entre les activitats de les quals demà podreu gaudir, destaco la inauguració d’una Taula Periòdica gegant. Es tracta d’un projecte desenvolupat gràcies a la col·laboració entre la C4D, el Departament de Química de la UdG i diversos centres de Secundària de la demarcació. Sota la organització de Josep Duran, de la C4D i Dept. Química UdG, s’ha dut a terme aquest projecte de construcció d’una gran Taula Periòdica (de més de 10 m de llargada per 2 m d’alçada) amb objectes quotidians a la casella de cada element (els quals contenen l’element en qüestió, evidentmant).

Taula Periòdica Química UdG. Muntatge

Per tal de gaudir d’aquesta magnífica obra, fruit de la col·laboració entre Universitat i Centres de Secundària, us esperem demà divendres a les 10.30 h a l’aula Magna de la Facultat de Ciències de la UdG. Aquíó tenim un parell de fotos per fer un tastet…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s