Col·laboració per a la divulgació Química UdG-UPVD

Tal i com vàrem explicar el passat dimarts, a la Universitat de Girona, aquesta setmana hem celebrat al setmana de la Ciència amb moltes activitats, una de les quals, i la més concurreguda, ha estat el conjunt de tallers que hem ofert al Parccientífic i Tecnològic de la UdG per a alumnes d’Escoles i Instituts. A les tardes, hem obert els tallers al públic en general.

A l’entrada de dimarts passat, ja vaig mostrar alguns dels tallers en fotos. Avui vull destacar la participació d’investigadors i professors de la Université de Perpignan Via Domitia (UPVD).

En total, quatre laboratoris de recerca de la UPVD, en el marc de la col·laboració transfronterera entre la UPDV i la UdG, varen presentar dues activitats de divulgació de la química al voltant de la cuina mol·lecular.

Tal i com també vaig comentar al bloc, el passat 14 vàrem visitar la “Village des Sciences”, a Perpinyà, i allà va ésser on vam convidar aquests grups de recerca a participar de la nostra Setlama de la Ciència.

La seva visita ens va fer molta il·lusió i seguirem en aquest camí de col·laboració. A més amés, compartir el dinar d’ahir amb els investigadors perpinyanencs va ésser molt interessant i enriquidor, tant per posar-nos la dia dels diferents plans dels  diferents governs estatals que “emparen” la nostra recerca, així com per ençatar nous projectes de col·laboració futura.

Creiem en el Pol de Recerca i Ensenyament Superior transfronterer, Pirineus-Mediterrània.

Més info a :

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s