Matins de la Química 2012

Aquest matí, el Departament de Química d ela UdG, hem organitzat la IX Edició d’ Els Matins de la Química.

Com cada any, les diferents àrees del Departament hem ofert tallers als estudiants de Batxillerat que ens han visitat (de Girona i província). Aquest any, a més a més de participar al taller de l’àrea de Química Inorgànica com he fet altres anys (relacionat amb les reaccions red-ox i formació d’aliatges), enguany he tingut el plaer d’oferir la conferència inaugural de la jornada.

Quan la Directora del Departament de Química em va fer l’oferiment, em va fer molta il·lusió. La conferència l’he titulat “Química, una ciència ben VIVA i IMPRESCINDIBLE” i en ella he volgut fer un petit viatge per la història de la química (des de l’alquímia fins a una notícia del diari d’ahir) i destacar que la química ha estat molt important, ho és avui i és clau per a afrontar els reptes del s.XXI. Una ciència ben VIVA, en constant actualitació (hem parlat dels nous elements que acabem de col·locar a la taula periòdica), i IMPRESCINDIBLE per a les nostres vides.

Per fer la xerrada m’he ajudat d’unes imatges que he muntat mitjançant el Prezi. Aquí la tenim:

Companys i companyes de Batxillerat, esperem que avui hagueu gaudit de la química i que hagueu après coses noves. Nosaltres ens ho hem passat molt bé. Fins la propera! 🙂

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s