Pràctiques a Grups-Classe 2012. Secundària-Química UdG

Aquest matí els estudiants de 1r de Batxillerat de l’INS Serrallarga de Blanes i els de 1r i 2n de l’INS Pont del Ferro de Palafolls han participat a les Pràctiques a Grups-Classe organitzades pel Departament de Química de la UdG.

Pràctiques a Grups-Classe 2012. INS Serrallarga, 1r Bat. Dept Química UdG, 23.01.12

Concretament, els estudiants de Batxillerat han pogut comprovar la duresa de l’aigua de la seva vila (han portat mostres d’aigua de pous i de l’aixeta de casa), així com analitzar diferents fàrmacs per la tècnica de la cromatografia de capa fina (TLC), als laboratoris de docència de la Facultat de Ciències, acompanyats per estudiants del grau en química.

Valoració complexiomètrica per esbrinar la duresa de l'aigua de Blanes. En primer pla, les amigues Mar i Cristina de l'INS Serrallarga. Dept Química UdG, 23.01.12

Valoració complexiomètrica per esbrinar la duresa de l'aigua de Blanes. En primer pla, els amics Pau i Jordi de l'INS Serrallarga. Dept Química UdG, 23.01.12

Després de les dues pràctiques els estudiants han gaudit d’una visita guiada per la Facultat de Ciencies i, amb més profunditat, als laboratoris del Departament de Química.

Foto de família, amb els estudiants de l'INS Serrallarga i els seus professors Vero i Nacho. Dept Química UdG, 23.01.12

Per cert, els estudiants del Serrrallarga han pogut demostrar químicament que l’aigua de Blanes és força dura…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s