Més nevades febles a la Costa Brava. Candelera 2012

Aquest matí feia un resum de les primeres fotos que m’han fet arribar els amics que avui corren per Blanes i les que he pogut fer jo corrent per Girona, pel que fa a la situació de nevades a totes les cotes de la província de Girona. aquí tenim un parell més de fotos que m’han arribat més tard:

Blanes, Candelera 2012. Foto, Airtor Roger

Blanes, Candelera 2012. Foto, Airtor Roger

Així m'he trobat el cotxe aquest matí a Girona. Candelera 2012

Després d’un migdia i una tarda tranquils, amb un bon sol però amb la devallada de temperatures més qu evident, això sí; ara que comença a fosquejar esperem la nova i darrera línia de precipitació. Fa poca estona que aquesta línia ha tocat terra, a la zona del Cap de Creus. Avança lentament però, segons els models, ha de pentinar tota la província (de mar cap a terra) durant el proper vespre-nit i, evidentment amb les temperatures que tenim, si es sóna la precipitació, aquesta serà en forma de neu.

Amb el RADAR de Puig d’Arques (en actualització cada 6 min al web del meteocat) podem seguir com avança aquesta línia de precipitació.

RADAR de Puig d'Arques, 18:18 h, 02/02/12. Recordeu, l'hora està en UTC i el nostre horari d'hivern és UTC+1

Demà, si es dóna el cas, penjarem més fotos. I recordeu que la devallada de les temperatures de cara a demà ha de ser brusca. Passarem uns dies molt freds, des de demà mateix a mitjans de la setmana que ve (i recomano seguir la informació meteorològica pel que fa a dies posteriors).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s