Fi del congrés a Mallorca. VII Congrés de Joves Investigadors de Països Catalans

En diverses entrades (1, 2, 3), escrites aquesta passada setmana des de Palma de Mallorca, he anat explicant l’estada a l’illa  i l’evolució de la VII Trobada de Joves Investigadors dels Països Catalans

Avui, ja des de casa, només em queda donar les gràcies a la Societat Catalana de Química (societat filial de l’Institut d’Estudis Catalans) per l’organització, així com a la Universitat de les Illes Balears per la rebuda i acollida.

El darrer dia de congrés em va tocar presentar la meva comunicació oral. Va anar molt bé i vaig sortir-ne molt content, sobretot perquè vaig palpar interès per part dels companys assistents, per la llarga, diversa i interessant interacció durant el torn de preguntes. M’ho vaig passar molt bé. A més a més, durant l’acte de comiat del congrés es va fer l’entrega de premis a la millor presentació de cadascun dels 9 simposis. Em vaig sentir molt elogiat de rebre, de mans del Dr. Bo (President del comitè organitzador del congrés i shareman al meu simposi) i el Dr. Tauler (President de la SCQ). Al Simposi 9, Didàctica de la Química, la meva va ser la única comunicació presentada, de manera que em prenc el premi com a reconeixement per a presentar-lo al nou simposi, obert per primer cop aquesta edició. Espero que d’aquí 2 anys, al preper congrés, hi hagi moltes més comunicacions presnetades en aquest Simposi, fet que voldrà dir que des del món de la química, grups de recerca aposten per a la recerca en l’importantíssim àmbit -molt més que tots els altres de síntesi o anàlisi, pel què fa al futur de la química- de la didàctica. En aquest sentit, felicito i agraeixo a la SCQ, haver apostat per promoure aquest tipus de recerca, encetant aquest nou simposi al congrés.

Ha estat un congrés molt interessant i profitós, on els joves investigadors que estem fent recerca en els diversos àmbits de la química, arreu dels Països Catalans, ens hem conegut personalment, així com la recerca que duem a terme. Ha estat moltfructífer, tant a nivell humà com científic.

Les grans relíquies que m'he endut de Mallorca. La fantàstica taula periòdica que em van regalar, Química UIB per la meva col·lecció i els llibres que el matei autor, àngel Terron em va regalar i dedicar. Uns records magnífics d'uns dies inoblidables.

Joves investigadors en química, esperem tornar-nos a trobar d’aquí 2 anys, amb els que s’animin a incorporar-se, a la VIII Trobada de Joves Investigadors! 🙂

Posta de sol durant el vol Palma de Mallorca-Barcelona. 17/02/12

Aprofito per oferir la presentació que vaig fer amb suport de Prezi, amb la qual em vaig ajudar per fer la presentació de la meva comunicació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s