Molta Química a la Jornada de Portes Obertes de la UdG

Ahir, divendres 24 de febrer, a tots els Campus de la Universitat de Girona vàrem celebrar la Jornada de Portes Obertes 2012.

A la Facultat de Ciències vam gaudir d’un matí amb molt bon ambient, gràcies al bon sol que ens va acompanyar i, sobretot, a la gran afluència de joves estudiants de Batxillerat  que varen fer del Campus de Montilivi -per un dia- el seu espai vital (el qual pot arribar a ser-ho per uns quans anys de la seva vida, si així ho escullen).

Des del Departament de Química, a més a més de la xerrada informativa sobre el grau en química, que va tenir molta afluència d’interessats estudiants preuniversitaris, vàrem participar, juntament amb la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital, a la fira “Ho tens a la UdG”, amb tallers científics.

Després de participar en l’organització dels tallers “La química de les olors”, “Descobreix el nitrogen líquid” i “Papiroflèxia per al disseny molecular” vaig poder participar a la xerrada sobre Realitat Augmentada que la Meius Ferrés i en Miquel Duran varen organitzar a la biblioteca del Campus de Montilivi per als professors de Btxillerat interessats.Vàrem presentar la RA com una molt bona eina per a la didàctica de la ciència, concretament de la química. Mentrestant, en Pep Duran oferia un taller sobre superconductivitat a l’Aula Magna de la Facultat de Ciències.

Per clausurar la jornada a la Facultat de Ciències, l’equip de divulgació científica Reacciona… Explota! de la C4D, vàrem dur a terme un espectacular experiment de química recreativa.

Moltes gràcies per fer les fotos, Laia!

Espectacular foto, @miquelduran

Per a més informació sobre l’evolució de la Jornada de Portes Obertes, així com per veure les fotos que s’anaven fent, seguiu l’etiqueta #udgjpo al Twitter i al web http://udg.edu/jpo.

Informació sobre la UdG per als estudiants preuniversitaris al web UdG 4Uhttp://4u.udg.edu/

Cal dir que el proper 19 de maig la Jornada de Portes Obertes es repetirà, destinada a les famílies i al públic en general. Us hi esperem!

Companys estudiants de quimica, ahir, com a trempats becaris que van orientar als estudiants preuniversitaris per la Facultat de Ciències durant la JPO

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s