XXV Olimpíada Química de Catalunya a la UdG. Més ponts Química UdG-Secundària

Abans d’ahir, una setantena d’estudiants de 2n de Batxillerat de les comarques gironines es van aplegar a una aula de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona per participar a la 25a edició de l’Olimpíada Química de Catalunya.

La Directora del Deparatament de Química de la UdG, així com la Directora del Departament d’Enginyeria Química, Agrària i Tecnologia Agroalimentària varen donar la benvinguda als estudiants, després de que ho fes, en nom de la Universitat, el Vicerector de Recerca i Transferència.

Josep Calbó (vicerector de Recerca i Transferència), Marta Planas (Directora del Deparatament de Química) i Maria Àngels Pèlach (Directora del Departament d'Enginyeria Química). UdG, 28/02/12.

Entre els participants a la UdG hi vaig trobar molts amics (entre els quals, 11 participants a la darrera edició del Jove Campus de Recerca de la UdG).

La Olimpíada està convocada pel Col·legi de Químics de Catalunya (CQC) i l’Associació de Químics de Catalunya (AQC), en col·laboració amb universitats catalanes, entre elles la UdG.

Les proves també es van realitzar a Lleida, Tarragona i Barcelona. Els alumnes amb els millors resultats participaran a l’Olimpíada Nacional de Química, la qual tindrà lloc a Madrid el proper 28 i 29 d’abril.

Des d’aquí vull felicitar a tots els amics i amigues que varen participar a la l’Olimpíada a nivell gironí i, especialment, a l’Edudald, per haver quedat 1r amb una excel·lent nota.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s