Fantàstica visita al BTÉK de Bilbo amb els amics de l’ODC

El passat dimarts 27 de març, un grup de catalans vàrem visitar el museu BTÉK, situat al Parc Científic i Tecnològic de Bizkaia, a 20 minutets de la ciutat de Bilbo. Hi vaig assistir com a membre de la C4D de la UdG.

BTÉK, Bilbo, 27/03/12

Els amics de l’Observatori de la Difusió de la Ciència (ODC) de la UAB varen organitzar aquesta segona visita, després de l’èxit de la del passat 2011 i per a mi va ser una jornada excel·lent. No només vàrem descobrir un magnífic museu, diferent a tots els que havia vist, pel que fa a la innovació i creativitat ne l’àmbit de l’arquitectura i noves tecnologies, sinó que la jornada també va ser molt positiva pels nous contactes que vam fer entre companys que ens dediquem a la comunicació científica.

Al Parc Científic i Tecnològic de Bizkaia vam ésser rebuts per les creadores i director del BTÉK, els quals ens van presentar la seva finalitat i estructura, així com una interessant visita guiada.

BTÉK, Bilbo, 27/03/12

Ara que s’acosten dies festius, si us trobeu a Euskadi, recomano molt la visita del BTÉK. Jo ja tinc ganes de tornar-hi i, amb més calma, passejar-hi i perdre-m’hi una mica.

Aprenent tot jugant amb la Realitat Augmentada. BTÉK, Bilbo, 27/03/12

Vull agrair, novament, a la Teresa Escalas, en Pau Senra i tots els companys de l’ODC, la invitació a la jornada. És al primera trobada a la qual assisteixo, però espero que no sigui la darrera.

BTÉK, Bilbo, 27/04/12

Un pensament sobre “Fantàstica visita al BTÉK de Bilbo amb els amics de l’ODC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s