Demà agudeix del “GEOLODIA 2012″ a Caldes de Malavella!

Abans d’ahir, dinant a la Facultat vaig tenir ocasió de parlar amb el company David Brusi, professor i investigador de Geologia a la Facultat de Ciències de la UdG, qui em va informar d’una activitat de divulgació científica molt interessant.

El Geolodia és una activitat de divulgació de les Ciències de la Terra, organitzada el mateix dia a tot l’estat espanyol, que s’adreça a un públic de totes les edats. A casa nostra, podrem gaudir de la jornada geològica a Caldes de Malavella, on els companys de GEOCAMB-UdG i l’AEPECT, organitzen el GEOLODIA 2012: “Qui va matar el tapir del Camp dels Ninots?”.

A través d’un itinerari guiat, amb explicacions i realització d’experiments per part dels  experiments, es resoldran els principals enigmes d’aquest singular jaciment de fa uns tres milions d’anys, el Camp dels Ninots.

Si us apassiona la geologia no dubteu en apuntar-vos a l’activitat (places limitades!); Inscripcions prèvies trucant abans del dissabte 5 de maig a l’oficina de turisme de Caldes de Malavella (972 48 01 03). Si hi ha vacants podran ser cobertes per les persones que s’inscriguin el mateix dia de la visita.

Més info al web de la UdG:

http://www.udg.edu/Not%C3%ADciesiagenda/Reculldenot%C3%ADcies/tabid/2575/p/24592/language/ca-ES/Default.aspx

About these ads

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s