Últims dies per apuntar-se al Campus PreBat de la UdG (4t d’ESO); 25-28 juny

Avís important per a tots els estudiants de 4t d’ESO i els seus professors… teniu temps fins demà passat, 30 d’abril per apuntar-vos al Campus PreBat de la Universitat de Girona.

L’estiu passat, la UdG va organitzar una prova pilot del Campus PreBat, com a fill de l’exitós i conegut arreu de la demarcació Jove Campus de Recerca de la UdG, que enguany celebrarà el seu 5è any (destinat a estudiants de 1r de batxillerat).

El Campus PreBat està destinat a estudiants de 4t d’ESO d’arreu de les comarques gironines (un màxim de 30) i els oferirà una estada de 4 dies a la Universitat de Girona, realitzant un seguit d’activitats pràctiques en els diferents campus, que tenen per objectiu incentivar-los a iniciar-se en la recerca. Enguany es celebrarà del 25 al 28 de juny.

Més informació i petició d’inscripció.

Us animo a apuntar-vos-hi! Recordo que l’any passat s’ho van passar molt bé i varen aprendre molt (espero que, almenys una mica a la classe que els vaig fer sobre Ciència Recreativa a la cuina).

“Ciència Recreativa a la Cuina” amb els estudiants del Campus PreBat 2011. Parc Científic i Tecnològic de la UdG, juny de 2011.

Estudiants de Secundària, la Universitat de Girona us té un web dedicat, amb totes les activitats destinades a vosaltres; visiteu-lo! UdG4U

2 pensaments sobre “Últims dies per apuntar-se al Campus PreBat de la UdG (4t d’ESO); 25-28 juny

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s