Moltes gràcies per aquests 5 anys de divulgació cientifica 2.0

Avui estic, em fa més il·lusió un “estem”, d’enhorabona ja que el bloc PepQuímic fa 5 anys.

5 anys_1

Fins a dia d’avui han estat 845 entrades, 886 comentaris i 153000 visites. D’altra banda m’omple de satisfacció un 1r premi als Premis Blocs Catalunya (edició 2012). Però en aquests moments de fer balanç els números són el de menys.

5 dits ens poden semblar pocs, però em miro la mà i hi llegeixo el pas del temps; hi veig molts records i experiències viscudes. Una mà de descobriments, una mà de conceptes, una mà de ciència… una mà d’emocions!

Perquè al final, això no és pas res més que una col·lecció, un àlbum, un recull d’emocions.

ma_2

Només tinc paraules d’agraïment ja que, gràcies a Pq, qui ha après més he estat jo mateix. Perquè un inicial i ben intencionat acte altruista de divulgació, comunicació i, fins i tot (perdoneu l’atreviment), de didàctica es converteix en una font i nucli de xarxa de coneixements, dinàmica d’aprenentatge i formació gairebé infinita (només limitada per les 24 h de la jornada), que ratlla l’egoisme per part de l’autor del bloc.

wyethead

I vull donar les gràcies, molt especialment, a en Miquel Duran ja que tot això va començar un 20 de febrer de 2008 a la seva classe de comunicació científica. Aquell estudiant que acabava la carrera de química a la UdG és avui estudiant de Doctorat del mateix Duran, qui el segueix engrescant com el primer dia. Moltes gràcies!

5 anys de divulgació científica en català i, si Déu vol, molts més que els seguiran.

Moltes gràcies per la lectura i interacció! Aquest bloc no seria 2.0 sense tu.

12 pensaments sobre “Moltes gràcies per aquests 5 anys de divulgació cientifica 2.0

  1. Pep Antón moltes felicitats!
    Cinc anys portant a terme el teu bloc PepQuímic és molt de temps, sobretot si valorem la freqüència en qué el renoves i et mantens en l’actualitat més rabiosa.
    Com a professora de Química ja veterana, amb un peu en la jubilació desprès de 40 anys d’intentar inculcar als meus alumnes la passió per la Ciència i en especial per la Química, és un goig i una satisfacció molt gran veure a joves com tu que sabeu treure profit dels recursos tecnològics que us brinda la vostra generació.
    Endavant,Pep! Encara que jubilada de l’art d’ensenyar, et seguiré com una fan més.
    No defalleixis i que aquest cinc es multipliquin per cinc com a mínim!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s