Tornem del CosmoCaixa Palma

Acabats de tornar de Palma de Mallorca, amb en Pep Duran, després de la nostra participació al cicle de conferències “Explorando las fronteras entre saberes VIII. Magia y ciencia: ni contigo ni sin ti” al CaixaFòrum Palma.

palma_cosmocaixaExplorandoVII_online-2

Un cicle de conferències que hem tingut el goig d’encetar i que segueix amb interessantíssimes xerrades divulgatives els propers 13 i 20 de maig (acabaran amb la màgia matemàtica del professor Fernando Blasco i el mag Jorje Luengo).

DSCN8950

Josep Duran entrevistat per la Televisió de les Illes Balears anbans de comançar la xerrada. CosmoCaixa Palma, 06/05/14.

MagiaQuimica9 MagiaQuimica11 Presentacio3

Agraint l’excel·lent tracte i la bona acollida per part dels organitzadors del cicle, IFISC (CSIC-UIB) + CosmoCaixa, tornàrem a casa amb molt bon record.

Ara bé, ahir al matí, abans d’anar a l’aeroport, amb en Duran vam poder aprofitar per fer una mica de turisme per la ciutat mediterrània.

DSCN8963

Catedral de Palma de Mallorca, 07/05/14.

DSCN8993

Sepulcre d’alabastre de Ramon Llull (1232-1315), el mallorquí més universal pare del català literari i qui també fou alquimista. Basílica de Sant Francesc, 07/05/14.

Referències i més info:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s