CONTROL.BURBLE.REMOTE. La jornada.

CONTROL.BURBLE.REMOTE,

UN PROJECTE D’USMAN HAQUE

Organitza: Arts Santa Mònica-Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació

Col·labora: Experimentalia i C4D

(Més informació sobre l’activitat del Burble i Usman Haque a l’entrada  del bloc d’abans de l’activitat)

Tota la jornada d’ahir l’equip de Divulgació Científica de la C4D UdG la vàrem passar a Barcelona al costat de l’equip Experimentàlia (de Dani Jiménez), entre el Centre d’Art Sta. Mònica i el passeig marítim. Al matí varem animar als ciutadans més joves a construir models moleculars mitjançant la globoflèxia a la terrassa del Centre d’Art Sta. Mònica. D’aquesta manera vàrem trencar el gel per començar la relació, que duraria tot el dia, entre Ciència i Art.

I a la tarda, al mateix centre, vàrem dur a terme, els tallers científics relacionats directament amb l’activitat que s’estava preparant per a les 7 del vespre al passeig marítim.  Així, organitzats per Dani Jiménez, vàrem presentar els tallers “Leds, llums i dibuixos a l’aire”, “Mòbils, ones transversals i polaritzadors”, així com el seguici del de globoflèxia molecular.

Finalment, com a acte de culminació de la jornada (i motiu de tanta expectació), sota l’atenta mirada de Cristòfor Colom, la gran estructura a base de fibra de carboni, globus plens d’He i LEDs de diversos colors, projectada per l’arquitecte Usman Haque, va ésser aixecada cap al cel de la ciutat comtal. Aquell vespre el navegant català  no podia estar assenyalant enlloc més que a aquella nova (i efímera) illa flotant a l’aire, el nou Nou Món.

– Gravació del CONTROL.BURBLE.REMOTE:

– I un resum de les millors imatges:


De dreta a esquerra, baix: Pau, Pep, Anna, Laia; dalt: Dani, Rosa Maria, Gemma, Anabel, Paula i Pepquímic. Experimentàlia i C4D UdG.

D’esquerra a dreta: Dani, Rosa Maria, Usman Haque, Pepquímic, Pep i Laia.

CONTROL.BURBLE.REMOTE.

Cristòfor Colom descobreix un nou Nou Món, illa de globus lluminosos surant a l’aire.

(Més informació sobre l’activitat del Burble i Usman Haque a l’entrada  del bloc d’abans de l’activitat)

2 pensaments sobre “CONTROL.BURBLE.REMOTE. La jornada.

Deixa un comentari