“Experimentació a l’aula” i “Matemàgia i didàctica de les matemàtiques”. Cursos d’estiu per a professors de secundària

fcriUn any més, la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació  (FCRi) pel proper juliol organitza cursos d’estiu per a professors de secundària, gratuïts i reconeguts pel Departament d’Ensenyament de la GenCat.

1- L’experimentació en les classes de ciències.

Curs que es celebrarà a 5 localitats diferents (Barcelona-Castelldefels, Girona, Lleida, Tarragona i Vic) i s’adreça a professors d’ESO.

A Girona el curs tindrà lloc del 7 al 10 de juliol i l’impartirem a la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona (Campus Montilivi).

Vegeu programa i feu la inscripció.

2- Didàctica de les matemàtiques i matemàgia

Curs que es farà a Barcelona i Girona i s’adreça a docents d’ESO i de Batxillerat.

A Griona tindrà lloc entre el 9 i l’11 de juliol.

Vegeu programa i feu la inscripció.

copia-de-wyethead

Els cursos compten amb el patrocini  de l’Obra Social de la Fundació La Caixa, i a banda de la FCRi estan co-organitzats pel Departament d’Ensenyament, la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la  Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Rovira i Virgili, i la Universitat de Vic.

Els cursos plantegen una aproximació eminentment pràctica: els assistents coneixeran de primera mà com dur a terme  un conjunt de propostes experimentals (i de jocs en el cas de les matemàtiques) realitzables amb materials i tècniques a l’abast i relacionades amb els continguts curriculars de secundària.  També es reflexionarà sobre diversos  aspectes metodològics. L’objectiu final és ajudar els docents a fer més atractius, participatius i experimentals els continguts CTM (Ciències, Tecnologia i Matemàtiques) propis de la secundària.

Les places són limitades, de manera que les inscripcions es validaran per rigorós ordre d’inscripció.

Referències i més info:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s