Sílvia Osuna IQCC-UdG, Premi Fundació Princesa de Girona Recerca Científica 2016

La companya de l’Institut de Química Computacional i Catàlisi Sílvia Osuna ha estat guardonada amb el Premi Fundació Princesa de Girona Recerca Científica 2016 per obrir una nova via a l’abaratiment de fàrmacs mitjançant la química computacional.

Osuna_FPdGI_new

Tal i com llegim a la nota de premsa divulgada per la mateixa FPdGi, el jurat ha posat en relleu la seva recerca enfocada al desenvolupament d’enzims a la carta mitjançant la química computacional per a la síntesi i producció de fàrmacs. També ha destacat a la premiada per la seva excel·lència científica, l’audàcia en el plantejament de la seva recerca i la capacitat d’innovació en el desenvolupament d’una nova tecnologia.

El proper 1 de juliol companys investigadors de l’IQCC-UdG serem a l’Auditori de Girona per acompanyar-la a la cerimònia de lliurament dels Premis FPdGi 2016 que serà presidida per Felip de Borbó.

Precisament la setmana passada també ens assabentàvem que la Dra. Osuna ha estat guardonada amb el Premi a Joves Investigadors de la Real Sociedad Española de Química.

osuna rseq

Per tot plegat, moltes felicitats Sílvia, Química-UdG i IQCC-UdG!

Referències i més info:

Deixa un comentari